Hvad var det jeg ikke havde forstået?

Hvad var det jeg ikke havde forstået?

Det overraskede mig virkelig meget at det overhovedet kunne ske, da jeg mistede grebet om min succes. For jeg havde gjort alt rigtigt. Spist ordentligt og sundt, dyrket motion (styrketræning) og jeg havde det faktisk rigtig godt. Jeg stod i rampelyset og modtog stor ros og anerkendelse fra omverden, der synes jeg var mega sej. What’s not to like? - Jeg skulle bare fortsætte ud ad samme vej…

Den udløsende årsag

Den udløsende årsag

Jeg er meget optaget af hvad der ligger bagved en stor overvægt. Hvad er den udløsende årsag, og især hvorfor vi hele tiden fejler i forsøget på at blive “normale”.

Dem af jer, der kender mig igennem længere tid, ved også hvor længe, og hvor meget, jeg har bøvlet med lige netop det her. Og ikke har kunnet finde løsningen, fordi jeg ledte efter den, et sted, hvor det ikke findes.

Giv Slip

Giv Slip

Igennem alt for mange år levede jeg i min egen historie, i offerrollen og i den "trygge" komfortzone. Jeg bildte mig selv ind at jeg sad fast i dybt hul jeg godt nok selv havde gravet, men ikke kunne komme op af. Jeg fortalte mig selv og andre at jeg virkelig havde prøvet alt, og det var bare umuligt. Og jeg sørgede konstant for at bekræfte mig selv i både min historie og mine overbevisninger.

Glasloftet

Glasloftet

Du har lært en adfærd om at holde dig tilbage, fra dengang du skulle passe på dig selv som barn. Som voksen har du beholdt samme adfærd, netop fordi den holder dig under dit max (dit glasloft), så du ikke bevæger dig udenfor den rolle du nu engang har. På dansk kan vi med et enkelt ord kalde det for janteloven, og det handler om hvad vi er villige til at gøre for at blive under glasloftet (i vores "trygge" komfortzone) - vi sabotere faktisk os selv.