DET HANDLER OM AT SKABE VÆRDI

Når du skaber værdi for dine klienter skaber du værdi for dig.
Lær at tiltrække de rigtige klienter, og gerne mange af dem.

scl business 1-01.png

SKAB FLOW I DIN FORRETNING

Den største forhindring, der ligger imellem dig og din succes er dig og dét, at du skal være villig til at fejle. Som coach eller behandler er du din forretning. Man kan sige at din forretning er en forlængelse af dig, og det handler måske ikke så meget om at forsøge kontrollere alle aspekter af din forretning, men måske mere om at du skaber tiltrækningen af klienter med det rette flow, og den rigtige energi (strong core), hos dig, og er der især 3 ting som er vigtige: 

 

Gør det du er aller bedst til
for så træder du således ud på den vej, der er så meget din og dig.

Tro mere på dig selv
for det er hele grunden til at du overhovedet er villig til at træde på den vej, ud i rampelyset. Indtil da vil du formentlig blot "nøjes med".

Stop med at lede efter successen
og resultaterne, fordi det er at være ude i fremtiden i stedet for at du er nærværende i nuet, og du derfor også vil blive ved med at holde dine drømme ude i fremtiden, og dit flow vil formentlig være rimelig lukket

 

SÅ HVORDAN TILTRÆKKER DU
DE RIGTIGE KLIENTER ?

Du skal først og fremmest være bevidst om "spillereglerne" omkring det at skabe værdi, og have tillid til din egen rolle og intuition. Intuition er noget vi alle har, men den skal trænes og vedligeholdes. Har du mest fokus på dine klienters behov eller på dine egne?

Du skal være helt skarp og specifik på passion (drivkraft), målgruppe og niche. Jo mere specifik du kan blive, des mere fokuseret kan du blive, og des mere kraft og intention sætter du bag. Det er præcis dér du sender din energi hen, og det er helt præcist også det du får retur. At skabe økonomi i din forretning er en byttehandel for at skabe værdi for dine klienter.

Du skal lære at sælge. At kommunikere med dine omgivelser og dine kommende kunder. Du skal sætte dig selv i spil og være genkendelig, væsentlig og tilbyde den værdi, som dine klienter ønsker sig og du er ekspert i. Har du en "hemmelig" (usynlig) forretning, har du ingen kunder og naturligvis heller ingen omsætning og værdi.


Jeg har haft et kanon samarbejde med Michael. Jeg kan kun give Michael mine varmeste anbefalinger! Han er skarp – knivskarp – og fangede med det samme, hvilket touch der var vigtigt for mig. Hans professionalisme, flair for hvad der virker og ikke virker, og hans sparring har været uvurderlig. Og så er der et flow, et tempo og en humor, som gør ham god og sjov at samarbejde med. Vores samarbejde fortsætter selvfølgelig!
— Hanne Bundgaard - Hanne Bundgaard & Co.

scl banner square business 1-01.png

PERSONLIGT BUSINESS FLOW FORLØB

 • 3x sessioner á 90 min.

 • Altid mulighed for løbende sparring/vejledning på mail, messenger eller sms.

 • Business flow og det spirituelle design

 • Law af attraction, skab værdi for klienten

 • Vær villig til at “fejle” - 4 zoner for læring


OBS! Der er altid en gratis indledende samtale inden forløbet går i gang.

 

DET FÅR DU MED DIG

 • Du lærer din målgruppe at kende (din foretrukne klient/avatar)

 • Du finder din niche (selve essensen af alt du kan)

 • Du skaber dit produkt (hvordan hjælper du dine klienter med deres udfordringer)

 • Du skaber dit brand (din identitet på markedet)

 • Du definerer din branding profil (hvordan du vil kommunikere med din målgruppe)

 • Din præcise og autentiske pitchtale (når du møder mennesker for første gang)

 • Din egentilstand (hvordan møder du dine klienter, dit selvbillede

 • Gameplan (skab overblik, din handlingsplan)

ENKELTSESSIONER

1x session á 60 min.
Pris kr. 900,-

Enkeltsessioner er kun muligt i forlængelse af forløb.


Jeg vil varmt anbefale Michael til alt slags arbejde indenfor personlig branding og hjemmeside udvikling. Han har opbygget min hjemmeside professionelt, lyttet til alle mine tanker og ændring. Men størst har hjælpen været til, at finde præcis det budskab som jeg har på hjertet. Han har gjort mig bevidst, stillet de rigtige spørgsmål og kommet med anbefalinger baseret på mange års viden. Jeg har følt mig utrolig hørt i hele processen, og kommunikationen har været meget nem. Han har et helt særligt flair for at fange ens smag og vision. Du vil på ingen måde blive skuffet over din investering i et samarbejde med ham.
— Klaudia Christensen - OP Coaching

INVESTÈR I ET BUSINESS FLOW FORLØB

BOOK TID NU
FOR EN GRATIS INTROSAMTALE

- FØRSTE SKRIDT TIL AT SKABE DEN FORRETNING DU DRØMMER OM