Skal du bruge en hjemmeside?

En personlig hjemmeside er en visualisering af dig og din forretning

strongcore logo 1-01 w280.png
 

Jeg tror på det personlige engagement
når du skal markedsføre dig selv.

Jeg henvender mig først og fremmest til dig som coach, behandler, terapeut e.l. hvor du er omdrejningspunktet i din egen virksomhed. Dig, der ønsker at komme ud i verden og gøre en forskel for andre. Dig, der har noget på hjertet. Dig, der har mærket livet og kan bruge dine erfaringer i arbejdet med andre.

 Når man snakker hjemmesider og markedsføring falder man meget hurtigt over begreber som SEO (søgeordsoptimering), Google Adwords, nyhwdsbreve, Facebook og Instagram. Og det er helt sikkert også vigtige elementer der er i spil. Mange er udfordret på fx Facebook's sidste algoritme-opdatering, fordi det nu er langt sværere at nu ud til mennekser, hvis man gør det som man plejer at gøre. Det er min klare overbevisning at Facebooks opfordring til personligt at engagere sig i markedsføringen er lige netop det fokus der skal endnu mere i spil i dag.

Hjemmesider (og for den sags skyld også facebooksider) skal være personlige og vi skal være engagerede i vores arbejde med at skaffe nye kunder og pleje "de gamle". Vi skal ud over kanten og vise hvem vi er og hvad vi brænder for - og hvorfor - for det er lige netop i vores nærvær at vi skaber relationerne og tiltrækker de klienter/kunder vi skal have.

Derfor opfordrer jeg mine kunder til at sætte begreber som niche, historie og storytelling i spil. Det er vigtigt, det er ægte og troværdigt, og så bliver det også genkendeligt for andre.

KH / Michael


5811.jpg

Det får du med en personlig hjemmeside hos mig

 • Komplet responsive hjemmeside (passer til alle platforme)

 • Professionelt designet visuelle løsninger (logo, grafik, billedbehandling)

 • Dybdegående og udfordrende interview (din niche og din forretning)

 • SEO, automatisk opdateret søgemaskine optimering, som fx. også omfatter dine blogindlæg og nyhedsbreve

 • Emailkampagner og nyhedsbreve.

 • Podcast-system.

 • Blog med plads til dine tanker, idéer eller blot spændende nyt

 • Webshop hvor du fx. kan sælge dine online produkter, workshop m.v.

 • Integration med sociale medier.

 • Lækre muligheder for gallerier.

 • Mobile App for iPhone og Android, hvor du kan styre og opdatere hele din hjemmeside.


Fast pris uden overraskelser
kr. 7.000,- (excl. moms)


Eksempler på hjemmesider

hannebundgaard-co.dk  "Jeg har haft et kanon samarbejde med Michael omkring min hjemmeside. Jeg kan kun give Michael mine varmeste anbefalinger! Han er skarp – knivskarp – og fangede med det samme, hvilket touch der var vigtigt for mig. Hans professionalisme, flair for hvad der virker og ikke virker, og hans sparring har været uvurderlig. Og så er der et flow, et tempo og en humor, som gør ham god og sjov at samarbejde med. Vores samarbejde fortsætter selvfølgelig!"  Hanne Bundgaard

hannebundgaard-co.dk

"Jeg har haft et kanon samarbejde med Michael omkring min hjemmeside. Jeg kan kun give Michael mine varmeste anbefalinger! Han er skarp – knivskarp – og fangede med det samme, hvilket touch der var vigtigt for mig. Hans professionalisme, flair for hvad der virker og ikke virker, og hans sparring har været uvurderlig. Og så er der et flow, et tempo og en humor, som gør ham god og sjov at samarbejde med. Vores samarbejde fortsætter selvfølgelig!"


Hanne Bundgaard

karmakroppen.dk  "Der har været et fantastisk samarbejde omkring tilblivelse af min hjemmeside, og jeg er blown away over resultatet. Et resultat der i høj grad afspejler, at jeg er blevet hørt og forstået i forhold til mine helt specifikke ønsker. Kun gode anbefalinger herfra."  Kiddie Bering Lindholm

karmakroppen.dk

"Der har været et fantastisk samarbejde omkring tilblivelse af min hjemmeside, og jeg er blown away over resultatet. Et resultat der i høj grad afspejler, at jeg er blevet hørt og forstået i forhold til mine helt specifikke ønsker. Kun gode anbefalinger herfra."


Kiddie Bering Lindholm

madmonster.dk  "Jeg vil varmt anbefale Michael til alt slags arbejde indenfor personlig branding og hjemmeside udvikling. Han har opbygget min hjemmeside professionelt, lyttet til alle mine tanker og ændring. Men størst har hjælpen været til, at finde præcis det budskab som jeg har på hjertet. Han har gjort mig bevidst, stillet de rigtige spørgsmål og kommet med anbefalinger baseret på mange års viden. Jeg har følt mig utrolig hørt i hele processen, og kommunikationen har været meget nem. Han har et helt særligt flair for at fange ens smag og vision. Du vil på ingen måde blive skuffet over din investering i et samarbejde med ham."  Klaudia Kristensen

madmonster.dk

"Jeg vil varmt anbefale Michael til alt slags arbejde indenfor personlig branding og hjemmeside udvikling. Han har opbygget min hjemmeside professionelt, lyttet til alle mine tanker og ændring. Men størst har hjælpen været til, at finde præcis det budskab som jeg har på hjertet. Han har gjort mig bevidst, stillet de rigtige spørgsmål og kommet med anbefalinger baseret på mange års viden. Jeg har følt mig utrolig hørt i hele processen, og kommunikationen har været meget nem. Han har et helt særligt flair for at fange ens smag og vision. Du vil på ingen måde blive skuffet over din investering i et samarbejde med ham."


Klaudia Kristensen

Passion for People  Ønsker du en web-site, som er spot on? Så vælg Michael Peitersen ved Intuitiv Business Coaching til at udarbejde den💪 Han er professionel, hammer dygtig, skarp og meget kompetent. Han lytter, sparrer og udfordrer🙏Og så er han mega hurtig (tak Michael: ved min tålmodighed ikke er min kernekompetance☺️)  Mona Stentoft

Passion for People

Ønsker du en web-site, som er spot on? Så vælg Michael Peitersen ved Intuitiv Business Coaching til at udarbejde den💪 Han er professionel, hammer dygtig, skarp og meget kompetent. Han lytter, sparrer og udfordrer🙏Og så er han mega hurtig (tak Michael: ved min tålmodighed ikke er min kernekompetance☺️)

Mona Stentoft


Flere udvalgte eksempler

Froholdt Performance
Coach, stresscoach m.v.

Jeppe Christoffersen
Skuespiller, coach og konsulent

Williams Coaching
Stresscoach

Fotograf Amilla Dee
Newborn babyfotograf

Iben Seneca
Coach, forfatter og foredragsholder

Det Bevidste valg
Anja Torsbakke, Slip din stress

Pia Sommer
Cairvyoant, coach og psykoterapeut

 

Brug for et logo?

Hos os laver vi idébaseret logodesign - der er altid en historie bag! Dit logo er dit ansigt udadtil, og skal på en helt enkelt måde visualisere kernen i din virksomhed og det du tilbyder. Ikke alle detaljerne, men altså det mest væsentlige.

 • Du får et logo, der er professionelt designet.

 • Du får et logo, der er skalérbart (skarpt uanset størrelse).

 • Du får et logo, der er klart til tryk og til web

 • Du får 2 versioner, på henholdsvis lys og mørk baggrund (sort/hvid)

Pris fra kr. 499,-

Eksempler på logoer

ms logo 1-01.png
yacca logo 1-06ae.png
wc logo 1-01.png
mm logo 1-01.png
madmentorthy logo 1-04.png
korrelation logo 1-02.png
ch logo 2-02.png
fpc logo 4-02.png
jc logo 1-02.png
oleboding logo 1-01a.png
topholm coaching logo.png
lg logo 1-01.png
HN logo 3-05.png
gotell logo 1-01 green.png
gosense logo 2-01.png
logo IBEN 1-01.jpg
GAC logo 5-02 pre.png
fmh logo 1-02.png
EMProS Bio Logo 1-01.png
logo udkast 4-06.png