ru logo 3-01-02.png

Når du lever fra din kerne er du automatisk stærk, ægte og nærværende.
Du har en stor ro og følelse af balance. Du er tryg ved at være dig.


CORE VISUALISERINGS - OG MEDITATIONSTRÆNING Med Coretræning styrker du dig selv indefra, og giver dig selv plads til at stå stærkt, kraftfuldt og karismatisk. Visualisering giver dig mulighed for at skabe et nyt perspektiv, når du føler mig fastlåst i en overbevisning. På en nænsom, behagelig og effektiv måde kan du aktivere din forestillingsevne til at “se” en anden og ny virkelighed, der kan kan virke så levende, at det aktiverer alle dine sanser. Det giver dig altså mulighed for at manifestere et nyt selvbillede og en ny historie. Visualisering kaldes også for en guided meditation. Visualiseringen kan også bruges, når du skal forankre en ny beslutning (commitment). Det at du kan “se og mærke” resultatet, gør det lettere at tro på at det kan lade sig gøre, og holde momentum.

CORE VISUALISERINGS - OG MEDITATIONSTRÆNING

Med Coretræning styrker du dig selv indefra, og giver dig selv plads til at stå stærkt, kraftfuldt og karismatisk.

Visualisering giver dig mulighed for at skabe et nyt perspektiv, når du føler mig fastlåst i en overbevisning.

På en nænsom, behagelig og effektiv måde kan du aktivere din forestillingsevne til at “se” en anden og ny virkelighed, der kan kan virke så levende, at det aktiverer alle dine sanser. Det giver dig altså mulighed for at manifestere et nyt selvbillede og en ny historie.

Visualisering kaldes også for en guided meditation.

Visualiseringen kan også bruges, når du skal forankre en ny beslutning (commitment). Det at du kan “se og mærke” resultatet, gør det lettere at tro på at det kan lade sig gøre, og holde momentum.

VARIGT VÆGTTAB SUND, STÆRK OG FIT En af de grundlæggende øvelser for mig er bevidstheden om at jeg har en spiseforstyrrelse, men jeg er den ikke.. Eksternalisering giver mig mulighed for at observere min spiseforstyrrelse i et mere støttende perspektiv (udefra) og finde mening eller løsninger hurtigt og effektivt. Det giver rigtig god mening for mig at kombinere eksternalisering med Big Mind, som er et selvudviklingsværktøj, udviklet af Genpo Roshi, som har forenet teorier fra både østens filosofi of vestlig psykologi. Big Mind processen afdækker de underliggende budskaber, der ligger gemt i vore sind, og de har alle en stemme, som vi kan lære noget af. Når vi for alvor tuner ind på vores sande behov, skaber vi de bedste forudsætninger i vores selvudviklingsproces.

VARIGT VÆGTTAB
SUND, STÆRK OG FIT

En af de grundlæggende øvelser for mig er bevidstheden om at jeg har en spiseforstyrrelse, men jeg er den ikke..

Eksternalisering giver mig mulighed for at observere min spiseforstyrrelse i et mere støttende perspektiv (udefra) og finde mening eller løsninger hurtigt og effektivt.

Det giver rigtig god mening for mig at kombinere eksternalisering med Big Mind, som er et selvudviklingsværktøj, udviklet af Genpo Roshi, som har forenet teorier fra både østens filosofi of vestlig psykologi.

Big Mind processen afdækker de underliggende budskaber, der ligger gemt i vore sind, og de har alle en stemme, som vi kan lære noget af. Når vi for alvor tuner ind på vores sande behov, skaber vi de bedste forudsætninger i vores selvudviklingsproces.

SKYGGECOACHING COMPASSION FOCUSED THERAPY (CFT) CFT er oprindeligt udviklet til mennesker med en høj grad af selvkritik og skam og på hvilke traditionelle behandlingsmetoder derfor har mindre effekt. Skam, selvkritik og vanskeligheder ved følelsesregulering vides at spille en vigtig rolle i vedligeholdelsen af psykisk lidelse, og CFT’s fokus på udviklingen af medfølelse og egenomsorg har vist sig effektiv i psykologisk behandling på tværs af diagnoser og terapiformer. Når vi taler skam og selvkritik kommer vi heller ikke udenom selve skyggearbejdet, når du skal kigge indad. Uanset hvilken krise eller hvilket livsvendepunkt, vi står i, er der flere ting, vi kan gøre. Vi kan enten ignorere det, fortrænge det, eller håbe på, at følelsen forsvinder af sig selv igen. Eller vi kan kigge indad. Når du arbejder med dine skyggesider, får du adgang til et større repertoire, hvilket fører til en større følelse af helhed. Når du har adgang til hele dig, vil du automatisk mærke en større balance.

SKYGGECOACHING
COMPASSION FOCUSED THERAPY (CFT)

CFT er oprindeligt udviklet til mennesker med en høj grad af selvkritik og skam og på hvilke traditionelle behandlingsmetoder derfor har mindre effekt. Skam, selvkritik og vanskeligheder ved følelsesregulering vides at spille en vigtig rolle i vedligeholdelsen af psykisk lidelse, og CFT’s fokus på udviklingen af medfølelse og egenomsorg har vist sig effektiv i psykologisk behandling på tværs af diagnoser og terapiformer.

Når vi taler skam og selvkritik kommer vi heller ikke udenom selve skyggearbejdet, når du skal kigge indad. Uanset hvilken krise eller hvilket livsvendepunkt, vi står i, er der flere ting, vi kan gøre. Vi kan enten ignorere det, fortrænge det, eller håbe på, at følelsen forsvinder af sig selv igen. Eller vi kan kigge indad.

Når du arbejder med dine skyggesider, får du adgang til et større repertoire, hvilket fører til en større følelse af helhed. Når du har adgang til hele dig, vil du automatisk mærke en større balance.


Min mission

Jeg har brugt over halvdelen af mit liv på ikke at føle jeg fortjener anerkendelse, at jeg ikke har følt mig værdig og god nok. Det har haft rigelig med konsekvenser for mig, og det ønsker jeg virkelig ikke andre også skal opleve.

Min mission reflekteres nok bedst med ordene: ““At værdsætte og elske mig selv er noget af det vigtigste jeg kan mestre i livet - hvis bare jeg kunne rejse tilbage i tiden, til min unge udgave af mig selv, og hviske det gentagne gange i øret...”.

Nemlig at inspirere og hjælpe andre til at leve et liv med passion, frihed og selvaccept - fri for forskønnede urealistiske kropsidealer og med styrke og mod til at vise og stå ved hele sig. ❤️🙏🏼💪🏼😉

michael peitersen signatur.png


Min historie

Jeg smed 50kg, ved at kontrollere min kost og motion

Det var en stor sejr at komme i mål med et stort vægttab. Jeg fik både mit liv og min sundhed tilbage igen. Jeg var sikker på at alt det jeg i så mange år havde drømt om nu ville gå i opfyldelse, men to kæmpe store udfordringer lå stadig foran mig, for det havde vægttabet ikke ændret på ...

Men sådan har det absolut ikke altid været. Jeg har igennem 25-30 år været opslugt af en “fantastisk” offerrolle, med en iboende tvangsoverspisning, overvægt, lavt selvværd og skam. Jeg plejer gerne at sige at jeg har en PhD i offerrollementalitet, for jeg har i dén grad udforsket den og i alt for mange henseender haft en selvsaboterende og destruktiv adfærd, bare for at får lov til at forblive i rollen. Sådan er det heldigvis ikke længere!

Michael Peitersen 2016

Michael Peitersen 2016peterplys.jpg