MIN METODE

 
scl coaching image 001a.jpg

Acceptance and Compassion Focused Coaching

Der er intet i vejen med dig som du er. Du skal ikke laves om eller fixes. Som menneske har vi tendens til at flygte fra det, der føles ubehageligt, og vi er rigtig gode til at løse problemer. Men det er desværre ikke en evne, der fjerne smerten ved det ubehagelige i vores liv. Ikke når det handler om tanker og følelser. Det er ofte mere lindrende at acceptere den tilstand vi er i, og flytte fokus hen på det, som skaber et meningsfuldt liv for dig.

Acceptance and Compassion Focused Coaching handler om, at du lærer at acceptere og værdsætte dig selv - og på en både effektiv og hensigtsmæssig måde skabe den forandring du søger i dit liv. Hvad enten det drejer sig om at skabe indre ro og balance, udvikle dit potentiale, genvinde inspiration, overkomme begrænsninger og forhindringer.

 
scl+meditation+image+001.jpg

Meditation og visualiseringer

Med kontinuerlige og korte chakra-meditationer, vil du med tiden opleve at du skaber en ro, balance og tryghed som du hele tiden har med dig. Du styrker din kerne indefra.

Visualiseringer giver du mulighed for at skabe et nyt perspektiv, når du føler mig fastlåst. Visualiseringer virker levende, og aktiverer alle dine sanser. Det giver dig mulighed for at skabe nye veje og er en effektiv metode til at forankre nye beslutninger på.

 

Eksternalisering og Big Mind

En af de grundlæggende øvelser hos mig er bevidstheden om at du har en spiseforstyrrelse/udfordring, men du er den ikke..

Eksternalisering giver dig mulighed for at observere din spiseforstyrrelse/udfordring i et mere støttende perspektiv (udefra) og finde mening eller løsninger hurtigt og effektivt.

Det giver rigtig god mening for at kombinere eksternalisering med Big Mind, som er et selvudviklingsværktøj, udviklet af Genpo Roshi, som har forenet teorier fra både østens filosofi of vestlig psykologi.

Big Mind processen afdækker de underliggende budskaber, der ligger gemt i vore sind, og de har alle en stemme, som vi kan lære noget af. Når vi for alvor tuner ind på vores sande behov, skaber vi de bedste forudsætninger i vores selvudviklingsproces.

 
IMG_4925.jpg

Conscioussness Awareness

CA er primært en workshopsform (kan også bruges individuelt), hvor du opmærksomt arbejder med at øge bevidstheden omkring din egen tilstedeværelse i relation til dine omgivelser, følelsesmæssige tilstande og problematikker.

CA kan med fordel bringes ind i en kontekst omkring gruppecoaching, Big Mind og værktøjet defusion (ACT). Det giver dig mulighed for at observere dig selv fra et mere støttende perspektiv (udefra) og finde mening eller løsninger hurtigt og effektivt.

Dette er en meget intens arbejdsform, og derfor er holdene altid små (4-6 personer).