REFERENCER

Ønsker du en web-site, som er spot on? Så vælg Michael Peitersen ved Intuitiv Business Coaching til at udarbejde den💪 Han er professionel, hammer dygtig, skarp og meget kompetent. Han lytter, sparrer og udfordrer🙏Og så er han mega hurtig (tak Michael: ved min tålmodighed ikke er min kernekompetance☺️)
— Mona Stentoft - Passion for People
Professionel, nærværende og med gode input. Jeg føler at der blev lyttet, og bidraget. Giver hermed mine bedste anbefalinger til websites. Jeg er meget tilfreds med siden, og med samarbejdet. Top notch.
— David Williams - Williams Coaching
Jeg har haft et kanon samarbejde med Michael omkring min hjemmeside. Jeg kan kun give Michael mine varmeste anbefalinger! Han er skarp – knivskarp – og fangede med det samme, hvilket touch der var vigtigt for mig. Hans professionalisme, flair for hvad der virker og ikke virker, og hans sparring har været uvurderlig. Og så er der et flow, et tempo og en humor, som gør ham god og sjov at samarbejde med. Vores samarbejde fortsætter selvfølgelig!
— Hanne Bundgaard - Hanne Bundgaard & Co.
Jeg vil varmt anbefale Michael til alt slags arbejde indenfor personlig branding og hjemmeside udvikling. Han har opbygget min hjemmeside professionelt, lyttet til alle mine tanker og ændring. Men størst har hjælpen været til, at finde præcis det budskab som jeg har på hjertet. Han har gjort mig bevidst, stillet de rigtige spørgsmål og kommet med anbefalinger baseret på mange års viden. Jeg har følt mig utrolig hørt i hele processen, og kommunikationen har været meget nem. Han har et helt særligt flair for at fange ens smag og vision. Du vil på ingen måde blive skuffet over din investering i et samarbejde med ham.
— Klaudia Christensen - OP Coaching
At møde Michael, har ændret mit liv. Michael har været, er, og vil fortsat være min ‘’to-go-to-guy’’. Han har været en kickstarter uden lige og takket være ham, har jeg handlet, nået alle mine delmål på recort-tid og bibeholdt motivationen igennem hele processen. Michael er uundværligt element i forhold til mine mål og succes. Han er en varm, processorienteret, passioneret og helt igennem en fantastisk game-changer. Hver samtale og møde med Michael, efterlader mig med glæde, mod, håb og motivation. Jeg er dybt taknemmelig for at Michael er en del af mit liv og min rejse. TAK, TAK, TAK.
— Rikke Tiana - Rikke Tiana Coaching
Det er bare fantastisk service. Michael er super dygtig til at fange din person, og gøre din hjemme side til din helt egen. Han er hurtig, præcis og mega skarp. Michael spørger ind til dine tekster, dine ideer, din business, så du selv bliver super skarp på lige netop det du har behov for at være skarp omkring. Og ikke mindst sååååå venlig at arbejde sammen med og blive coachet af 🙏. Mine bedste anbefalinger er hermed givet videre.
— Anja Busse Torsbakke - Det Bevidste Valg
Jeg mødte første gang Michael på min coach uddannelse hos Manning inspire, og vi var begge kursister. Derfra fortalte han, at han lavede hjemmesider. Jeg lavede min forrige hjemmeside selv, og den trængte til en opgradering. Jeg lavede en aftale med Michael om, at han lavede min nye hjemmeside, og jeg er utrolig glad for den. I opstartfasen med design af hjemmesiden fik Michael frie hænder, og skabt kreativt et farvelayout som lige er mig. Jeg er til blomster, lyserødt og hjerter. Uden at have talt om det, havde Michael “spot” det, og skabt designet. Michael har ”øje” for kundens behov og ønsker. Han lytter, ser og skaber. Michael leverer som aftalt, og arbejdet er godt leveret. Michael har et hjerte af ”guld”, og personligt sætter jeg stor pris på hans ærlige og autentiske fremtræden, der giver mig tryghed. Jeg ved altid, hvor jeg har Michael. Det er meget personligt for mig at få skabt en hjemmeside. Jeg har fuld tillid til Michael, og kan varmt anbefale ham til at lave din personlige hjemmeside.
— Pia Sommer - Pia Sommer Coaching
Michael og jeg har igennem et par måneder arbejdet i tæt sparring omkring min hjemmeside som skulle bygges op helt fra bunden. Jeg har af flere omgange været i tvivl om hvad selve mit budskab og udtryk skulle være på siden. Men Michael har været yderst tålmodig, fleksibel og meget ihærdig. Michael har udarbejdet mit logo hvor jeg kun selv havde teksten som ide og jeg er ovenud tilfreds. Michael forstår virkelig at komme ind til kernen af de tanker og ideer man ikke lige selv kan overskue. Derudover er Michael en sand mester i at give et kærligt spark i den rigtige retning. De bedste anbefalinger herfra
— Henriette Niemann - Henriette Niemann Coaching
Michael har hjulpet mig med at lave et logo og en flyer til min virksomhed. Han har udvist kreativitet, fleksibilitet og ikke mindst STOR tålmodighed i processen, som har strukket sig over en måned. Undervejs blev jeg usikker på udformningen af nogle af delopgaverne. Her kom Michael med relevante forslag, og de fleste gange ramte han plet og kunne fornemme, hvad der ville virke godt. Hvis jeg ikke helt tilfreds, kom han hurtigt med et andet forslag. Michael får mine varmeste anbefalinger. Jeg ville ikke tvivle på at bruge ham igen, når jeg skal have lavet en ny hjemmeside.
— Dorte Bang-Larsen - Læseguiden
TUSIND TAK! På under ét døgn havde du et færdigt logo klar til mig - et produkt som er spot-on i forhold til de ønsker jeg havde! Du hørte og fornemmede præcis hvor jeg ville hen med designet. Jeg er SÅ tilfreds! Tak
— Rikke Hedegaard - Life in Mind
Tak Michael for en super god coaching, hvor jeg fik nogle nye indsigter som jeg kan bruge i mit fremtidige virke. Du formåede at finde ind til det sted, som jeg skal have mit fokus på og arbejde ud fra. Du er meget professionel og behagelig at tale med. Du får mine varmeste anbefalinger.
— Henriette Kjær Nielsen - Krystalklar Coaching