At anerkende det spirituelle perspektiv i vores liv

Den dynamiske energi

logo scl spirituel 1-01.png
 

For mig handler spiritualitet om, at i stedet for at se verden fra et materialistisk perspektiv, så ændre det til en holdning om, at hjælpe andre og gøre verden til et endnu bedre sted. Først og fremmest at se det vigtige i at give, for også at åbne op for at andre kan give til dig (og du modtager). Så åbner vi op for det spirituelle perspektiv samt energierne, der ligger i samspillet imellem mennesker, at verden er skabt af dynamisk energi.

Jeg tænker at hvis du arbejder som coach, behandler e.l. så er du allerede et sted, hvor det er vigtigt for dig, om du gør en forskel for andre eller ej. Jeg tror at det er det overordnede formål med livet for os alle sammen. Hvordan vi så vælger at sætte det i spil, er fuldstændigt individuelt, vores egen personlige livsvej.

Når vi anerkender det spirituelle perspektiv, åbner vi også op for energier, intuition og synkronisitet. Alt omkring os er energier som vi kan fornemme og evne tilgå i mere eller mindre grad. Vi mennesker kan projektere vores energi i en bestemt retning, ved at fokusere på den. Hvor dit fokus er, flyder energien. Vi kan have indflydelse på hinandens energier og vi kan øge graden af "tilfældigheder" i vores liv. Hvis vi er bevidste omkring dette, kan vi bruge vores fokus (energi) på at skabe og manifestere. Den dynamiske energi

Vi lever i en verden hvor vi alle er en del af, og forbundet med, denne dynamiske energi. Vi kan alle tilgå den (gør vi allerede) og næste skridt (første skridt er bevidstheden omkring det spirituelle perspektiv) i retningen af at skabe større flow hos os selv er, at GIVE. Når vi giver, tiltrækker vi samtidig at blive "givet til". Når vi guider andre, kan vi selv blive guided. Når vi giver andre energi, kan vi selv modtage energi.

Alt er balance, for vi kan fx. også "stjæle" energi fra andre uden at give, men det er en lidt anden snak. For det handler ikke om at bestemme over andre eller bare tage hvad vi vil have, men at være opmærksom på at give andre hvad der er i deres bedste interesse. At opfylde deres behov (give dem de rette informationer) og hjælpe dem på vej med at manifestere deres drøm.

Dette er absolut ikke på bekostning af dig selv, for du skal samtidig være opmærksom på dine egne behov. Og det koster dig ingenting at give informationer fra dig ubetinget, mens du bliver på din egen banehalvdel. Tværtimod bliver du selv "tanket" op med energi når du giver den fra dig. Du skal altså lære at give på den rigtig måde. Det handler om at dele viden, informationer, erfaringer og at inspirere... ikke at tage opvasken.

Du kan også bekræfte dette overfor dig selv, ved at prøve det modsatte... nemlig i stedet for at være en giver, så være en "tager". Princippet er effektivt det samme. Hvis du manipulerer andre eller stjæler deres energi for egen personlig vindings skyld, vil du opleve at du selv bliver behandlet på samme måde. Ikke for at straffe dig, men for at du selv oplever hvordan det føles når du gør det mod andre. Energien er dynamisk. der er faktisk ikke nogen rigtig eller forkert energi, men alene konsekvenserne af hvordan du bruger den.

Synkronisitet

Når vi inspirerer andre på det rigtig tidspunkt, vil det for dem føles som synkronisitet, at det på en eller anden mystisk vis, sker på det helt rigtige tidspunkt. Men det er ikke mystisk, det er blot loven om tiltrækning der er i spil. Og når vi selv er opmærksomme vil vi også opdage at der ligger informationer og inspirationer til os på vores vej, men vi skal kigge efter dem, være bevidste om dem og fokusere på det. Det virker måske meget kompliceret, men når alt kommer til alt, handler det om at være bevidst om det og dermed også åben og modtagelig overfor det, der kommer til os. Det kommer på præcis det rette tidspunkt hvis vi vil det - for at få vores egne drømme til at blive til virkelighed.


“Create a life that feels good on the inside, not just one that looks good on the outside”