LÆNGES DU EFTER AT TRÆDE MERE TYDELIGT
FREM I DIT LIV?

Længes du efter en større indre ro og mere balance?
Har du følelsen af at du sidder fast i dit liv på et eller flere områder?
Ønsker du at være fri til at udleve flere sider af dig selv?
Står du midt i en livskrise og mærker noget nyt banke på?
Kan du mærke, at der er “mere i dig”, men du kan ikke selv bringe det frem?
Savner du modet til at gå nye veje og realisere dine drømme?

strongcore logo 1-01 w280.png


Som menneske rummer du alle mulige følelser og egenskaber, men en del af dem har du bare ikke fuld adgang til, og det skaber en ubalance og frustration i dit liv. Vi har brug for det hele – både det mørke og det lyse – for at kunne skabe balance og stå stærkt i os selv.

Uanset hvilken krise eller skillevej du står i, er der flere ting du kan gøre. Du kan enten ignorere det, fortrænge det, eller håbe på, at følelsen forsvinder af sig selv igen. Eller du kan kigge indad, og undersøge, hvad det er, der gemmer sig under overfladen. Finde ind til, hvad det er, der kræver din opmærksomhed. 

Det giver dig et langt større råderum, evne til at navigere og finde tillid til dig selv.


Du står stærkere, tydeligere og mere nærværende.


At møde Michael, har ændret mit liv. Michael har været, er, og vil fortsat være min ‘’to-go-to-guy’’. Han har været en kickstarter uden lige og takket være ham, har jeg handlet, nået alle mine delmål på recort-tid og bibeholdt motivationen igennem hele processen. Michael er et uundværligt element i forhold til mine mål og succes. Han er en varm, processorienteret, passioneret og helt igennem en fantastisk game-changer. Hver samtale og møde med Michael, efterlader mig med glæde, mod, håb og motivation. Jeg er dybt taknemmelig for at Michael er en del af mit liv og min rejse. TAK, TAK, TAK.
— Rikke Tiana - Rikke Tiana Coaching

Investér i et transformerende forløb,
der i dén grad aktiverer din autentiske og originale styrke.

BOOK TID NU
FOR EN GRATIS INTROSAMTALE

OG HØR HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIG MED ET GENNEMBRUD


Mine metoder

scl coaching image 001a.jpg

Acceptance and Compassion Focused Coaching

Der er intet i vejen med dig som du er. Du skal ikke laves om eller fixes. Som menneske har vi tendens til at flygte fra det, der føles ubehageligt, og vi er rigtig gode til at løse problemer. Men det er desværre ikke en evne, der fjerne smerten ved det ubehagelige i vores liv. Ikke når det handler om tanker og følelser. Det er ofte mere lindrende at acceptere den tilstand vi er i, og flytte fokus hen på det, som skaber et meningsfuldt liv for dig.

Acceptance and Compassion Focused Coaching handler om, at du lærer at acceptere og værdsætte dig selv - og på en både effektiv og hensigtsmæssig måde skabe den forandring du søger i dit liv. Hvad enten det drejer sig om at skabe indre ro og balance, udvikle dit potentiale, genvinde inspiration, overkomme begrænsninger og forhindringer.

scl+meditation+image+001.jpg

Meditation og visualiseringer

Med kontinuerlige og korte chakra-meditationer, vil du med tiden opleve at du skaber en ro, balance og tryghed som du hele tiden har med dig. Du styrker din kerne indefra.

Visualiseringer giver du mulighed for at skabe et nyt perspektiv, når du føler mig fastlåst. Visualiseringer virker levende, og aktiverer alle dine sanser. Det giver dig mulighed for at skabe nye veje og er en effektiv metode til at forankre nye beslutninger på.

IMG_4925.jpg

Conscioussness Awareness

CA er primært en workshopsform (kan også bruges individuelt), hvor du opmærksomt arbejder med at øge bevidstheden omkring din egen tilstedeværelse i relation til dine omgivelser, følelsesmæssige tilstande og problematikker.

CA kan med fordel bringes ind i en kontekst omkring gruppecoaching, Big Mind og værktøjet defusion (ACT). Det giver dig mulighed for at observere dig selv fra et mere støttende perspektiv (udefra) og finde mening eller løsninger hurtigt og effektivt.

Dette er en meget intens arbejdsform, og derfor er holdene altid små (4-6 personer).


Det er bare fantastisk service. Michael er super dygtig til at fange din person, og gøre din hjemme side til din helt egen. Han er hurtig, præcis og mega skarp. Michael spørger ind til dine tekster, dine ideer, din business, så du selv bliver super skarp på lige netop det du har behov for at være skarp omkring. Og ikke mindst sååååå venlig at arbejde sammen med og blive coachet af. Mine bedste anbefalinger er hermed givet videre.
— Anja Busse Torsbakke - Det Bevidste Valg

Priser

 

Strong Core Intensive

For dig, der virkelig vil i dybden med dig selv og stå stærkt.
Et forløb over ca. 2 måneder, hvor vi mødes hver 14. dag, og har telefonisk opfølgning imellem sessionerne.

Forløb 5x sessioner á 90 min.
4x opfølgning på telefon á 30 min.
Pris kr. 5.000,-


Strong Core Coaching

Forløb 3x sessioner (ca. hver 14. dag) á 90 min.
Pris kr. 2.500,-


Strong Core enkeltsessioner

1x session á 60 min.
Pris kr. 900,-

Enkeltsessioner er kun muligt i forlængelse af forløb

 
logo scl coaching 1-01 w260.png

3 TING DU ALTID KAN FORVENTE:

Du tager dig af dit problem eller din udfordring

Jeg kan hjælpe dig med at afdække dine mønstre, at skabe forandring og opnå det du ønsker på en effektiv og hensigtmæssig måde - og samtidig også opnå hvad du har brug for - hvad enten det drejer sig om at skabe indre ro og balance, udvikle dit potentiale, genvinde inspiration, overkomme begrænsninger og forhindringer.

Du får en dybere selvindsigt

Jeg hjælper dig med at komme helt ind til roden af hvem og hvad du er. Hvad handler din rejse om indtil nu, hvad er dit “omdrejningspunkt” og hvad kan du forvente i fremtiden. Du får nye perspektiver når du føler dig fastlåst.

Du får en endnu stærkere kerne

Du styrker dig selv indefra, og giver dig selv plads til at stå stærkt, kraftfuldt og karismatisk. Du bliver tryg ved at være dig.


Min mission

Jeg har brugt over halvdelen af mit liv på ikke at føle jeg fortjener anerkendelse, at jeg ikke har følt mig værdig og god nok. Det har haft rigelig med konsekvenser for mig, og det ønsker jeg virkelig ikke andre også skal opleve.

Min mission reflekteres nok bedst med ordene: ““At værdsætte og elske mig selv er noget af det vigtigste jeg kan mestre i livet - hvis bare jeg kunne rejse tilbage i tiden, til min unge udgave af mig selv, og hviske det gentagne gange i øret...”.

Nemlig at inspirere og hjælpe andre til at leve et liv med passion, frihed og selvaccept - fri for forskønnede urealistiske kropsidealer og med styrke og mod til at vise og stå ved hele sig. Et liv, der handler mere om at være tilstede med det der er, end hele tiden at jagte problemløsning at gøre. ❤️🙏🏼💪🏼😉

michael peitersen signatur.png

peterplys.jpg

Min blog