Investér i et transformerende forløb på kun 2 måneder,
der i dén grad aktiverer din autentiske og originale styrke.

logo scl coaching 1-01 w160.png

Du lærer at leve fra din kerne, hvor du automatisk er stærk, ægte, tryg og nærværende. Du opnår en stor ro og følelse af balance og frihed. Du mærker spiritualiteten vokse i dig, du er dig.

Jeg hjælper dig med at skabe positive forandringer og resultater i dit liv, hvad enten det drejer sig om at opnå indre ro, finde din passion, genvinde inspiration eller overkomme forhindringer - med nye redskaber, indsigter og kompetencer.


strongcoreliving_coaching.jpg

Vi tilbringer 2 måneder sammen, fordi det tager tid at lave så forandrende skift i måden du møder dig selv og verden på. Det behøver ikke være en kamp, men det kræver inspiration og momentum.

 • Længes du efter at træde mere tydelig frem i dit liv?

 • Længes du efter en større indre ro og mere balance?

 • Har du følelsen af at du sidder fast i dit liv på et eller flere områder?

 • Ønsker du at være fri til at udleve flere sider af dig selv?

 • Står du midt i en livskrise og mærker noget nyt banke på?

 • Kan du mærke, at der er “mere i dig”, men du kan ikke selv bringe det frem?

 • Savner du modet til at gå nye veje og realisere dine drømme?


Som menneske rummer du alle mulige følelser og egenskaber, men en del af dem har du bare ikke fuld adgang til, og det skaber en ubalance og frustration i dit liv. Vi har brug for det hele – både det mørke og det lyse – for at kunne skabe balance og stå stærkt i os selv.

Uanset hvilken krise eller skillevej du står i, er der flere ting du kan gøre. Du kan enten ignorere det, fortrænge det, eller håbe på, at følelsen forsvinder af sig selv igen. Eller du kan kigge indad, og undersøge, hvad det er, der gemmer sig under overfladen. Finde ind til, hvad det er, der kræver din opmærksomhed. 

Som menneske er du effektiv til at problemløse, men det er desværre ikke en evne, som fjerner smerten, når det handler om tanker og følelser, som er ubehagelige for dig. Det er oftest mere lindrende, at være med det der er, og samtidig flytte fokus hen på det, som der kan skabe et meningsfuldt liv for dig, baseret på dine værdier.

Det giver dig et langt større råderum, evne til at navigere og finde tillid til dig selv.

Du står stærkere og mere nærværende.


På forløbet får du:

 • 5 sessioner á 2 timers varighed, hvor vi mødes ca. hver 14. dag.
  - ind imellem sessionerne har vi opfølgning på telefon ca. 30 min.
  - der vil altid være mulighed for løbende sparring på telefon hvis du har brug for det under hele forløbet.

 • Du tager dig af dit problem eller din udfordring
  Jeg kan hjælpe dig med at afdække dine mønstre, at skabe forandring og opnå det du ønsker på en effektiv og hensigtmæssig måde - og samtidig også opnå hvad du har brug for - hvad enten det drejer sig om at skabe indre ro og balance, udvikle dit potentiale, genvinde inspiration, overkomme begrænsninger og forhindringer.

 • Du får en dybere selvindsigt
  Jeg hjælper dig med at komme helt ind til roden af hvem og hvad du er. Hvad handler din rejse om indtil nu, hvad er dit “omdrejningspunkt” og hvad kan du forvente i fremtiden. Du får nye perspektiver når du føler dig fastlåst.

 • Du får en endnu stærkere kerne
  Du styrker dig selv indefra, og giver dig selv plads til at stå stærkt, kraftfuldt og karismatisk. Du bliver tryg ved at være dig.


Strong Core coachingforløb

Forløb 5x sessioner á 120 min.
4x opfølgning på telefon á 30 min.
Pris kr. 5.000,-

Coaching enkeltsession

Session á 60 min
Pris kr. 900,-

Enkeltsessioner er kun muligt i forlængelse af forløb

Mentor Coaching

Session á 60 min
Pris kr. 500,-

Kun for coaches under uddannelse

Alle priser er incl. moms.
Der betales altid forud for forløb/session(er).

ACTP_BLACK.jpg

Tavshedspligt

Som coach har jeg tavshedspligt. Det betyder, at du trygt kan fortælle om dig selv i tillid til, at jeg ikke fortæller det videre, ligesom jeg ikke oplyser andre om, at du har haft en session hos mig.

Tavshedspligten betyder også, at jeg ikke videregiver oplysninger til arbejdsgiver eller myndigheder, heller ikke selvom det er dem, der betaler for dine samtaler. Det, vi taler om, bliver i vores fælles rum.

Jeg er underlagt de etiske regler fra ICF (International coaching Federation). Er du yderligere interesseret kan du læse dem her: Etiske regler


Sofia Manning’s Coachuddannelse

Sofia Manning’s Coachuddannelse

Mentor Coaching

Jeg er tilknyttet Sofia Manning's Inner Team som mentor/coachtræner på grunduddannelsen som coach. 

Det er en stor inspiration for mig at være mentor for, og kunne følge en masse spirende kommende coaches på deres vej, følge deres spændende udvikling og hjælpe dem med at komme godt i mål med deres uddannelse.

Er du én af disse fantastiske deltagere, og har du et ønske om, efter uddannelsen, at komme ud i verden og bruge redskaberne til at hjælpe andre og gøre en forskel, så kan du læse mere om mit Strong Core Business forløb.Som en del af uddannelsen får du også frit stillet 1 times mentorcoaching til rådighed, med din tilknyttede mentor/coachtræner. Hvis du føler du kan bruge yderligere sparring/coaching kan jeg tilbyde dig følgende:

 • at lære og forstå de 6 trin, forstå sammenhængen og få modellen ind og ligge på rygraden

 • at finde din personlige stil som coach (din egentilstand)

 • at skabe den gode ramme for en vellykket session

 • at tro på dig selv som coach

 • at skabe et overblik og større perspektiv

 • at være din klient, og efterfølgende give dig konkret og konstruktiv feedback

 

Personlig coaching

Undervejs på uddannelsen bliver du mere bevidst omkring dig selv, udvider dit perspektiv og ser nye muligheder og alternativer. Derfor vil der også opstå områder at dit liv, som tiltrækker din opmærksomhed. Ønsker du personlig coaching undervejs på uddannelsen kan jeg tilbyde dig sessioner til særlig fordelagtig pris.
Kontakt mig og hør nærmere.