logo strongcore living 1-01a.png

Investér i et transformerende 3 måneders forløb, der i dén grad aktiverer din autentiske og originale styrke.

Du lærer at leve fra din kerne, hvor du automatisk er stærk, ægte, tryg og nærværende. Du opnår en stor ro og følelse af balance og frihed. Du mærker spiritualiteten vokse i dig, du er dig.

strong core living courrage.jpg
 

Et forløb til dig, der ønsker at leve dit liv med større spiritualitet, nærvær og styrke.

Vi bruger 4 måneder sammen, fordi det tager tid at lave så forandrende skift i måden du møder dig selv og verden på. Det behøver ikke være en kamp, men det kræver inspiration og momentum.


Længes du efter at træde mere tydelig frem i dit liv?

Længes du efter en større indre ro og mere balance?

Har du følelsen af at du sidder fast i dit liv på et eller flere områder?

Ønsker du at være fri til at udleve flere sider af dig selv?

Står du midt i en livskrise og mærker noget nyt banke på?

Kan du mærke, at der er “mere i dig”, men du kan ikke selv bringe det frem?

Savner du modet til at gå nye veje og realisere dine drømme?

Strong Core Living Logo.jpg

Som menneske rummer du alle mulige følelser og egenskaber, men en del af dem har du bare ikke fuld adgang til, og det skaber en ubalance og frustration i dit liv. Vi har brug for det hele – både det mørke og det lyse – for at kunne skabe balance og stå stærkt i os selv.

Uanset hvilken krise eller skillevej du står i, er der flere ting du kan gøre. Du kan enten ignorere det, fortrænge det, eller håbe på, at følelsen forsvinder af sig selv igen. Eller du kan kigge indad, og undersøge, hvad det er, der gemmer sig under overfladen. Finde ind til, hvad det er, der kræver din opmærksomhed. 

Som menneske er du effektiv til at problemløse, men det er desværre ikke en evne, som fjerner smerten, når det handler om tanker og følelser, som er ubehagelige for dig. Det er oftest mere lindrende, at være med det der er, og samtidig flytte fokus hen på det, som der kan skabe et meningsfuldt liv for dig, baseret på dine værdier.

Det giver dig et langt større råderum, evne til at navigere og finde tillid til dig selv. Du står stærkere og mere nærværende.


“If you don’t deal with your shadow, your shadow will deal with you”
— Debbie Ford

strong core living coaching.jpg

Der er 3 ting du kan forvente at tage med dig ved et Strong Core Living forløb:

  1. Du tager dig af dit problem eller din udfordring
    Jeg kan hjælpe dig med at afdække dine mønstre, at skabe forandring og opnå det du ønsker på en effektiv og hensigtmæssig måde - og samtidig også opnå hvad du har brug for - hvad enten det drejer sig om at skabe indre ro og balance, udvikle dit potentiale, genvinde inspiration eller overkomme forhindringer.

  2. Du får en dybere selvindsigt
    Jeg hjælper dig med at komme helt ind til roden af hvem og hvad du er. Hvad handler din rejse om indtil nu, hvad er dit “omdrejningspunkt” og hvad kan du forvente i fremtiden. Du får nye perspektiver når du føler dig fastlåst.

  3. Du får en endnu stærkere kerne
    Du styrker dig selv indefra, og giver dig selv plads til at stå stærkt, kraftfuldt og karismatisk. Du bliver tryg ved at være dig.

 
zac-durant-302752-unsplash.jpg

Arbejdsmetoden:

Et Strong Core Living forløb er intenst og engageret, tilpasset til præcis hvor du er, og hvad du har mest brug for. Forløbet er et mix mellem coaching, guidance og sparring efter behov, og når det giver mening.

SCL Skyggearbejde
Heling og selvværd
Power, potentiale og udviklingsvej

ACT og CFT-baseret mønsterbrydning
Visualiseringer og meditationsrutiner
Værdiafklaring og engageret handling
Affektregulering
Selfcompassion

Mastercoaching
Nærvær, fokus og perspektiver
Udviklingsvej, proces og tillid
Relationen til dig selv og omgivelser

8x sessioner á 90 min
Pris kr. 6.800,-


SCL enkeltsessioner

Session á 60 min
Pris kr. 900,-

SCL enkeltsessioner er kun mulige i forlængelse af forløb.


Forløb og enkeltsessioner er altid forudbetalt, med mindre andet er aftalt på forhånd.
Datoer og sted for mødedage aftales individuelt

Alle priser er incl. moms.


Min mission

Jeg har brugt over halvdelen af mit liv på ikke at føle jeg fortjener anerkendelse, at jeg ikke har følt mig værdig og god nok. Det har haft rigelig med konsekvenser for mig, og det ønsker jeg virkelig ikke andre også skal opleve.

Min mission reflekteres nok bedst med ordene: ““At værdsætte og elske mig selv er noget af det vigtigste jeg kan mestre i livet - hvis bare jeg kunne rejse tilbage i tiden, til min unge udgave af mig selv, og hviske det gentagne gange i øret...”.

Nemlig at inspirere og hjælpe andre til at leve et liv med passion, frihed og selvaccept - fri for forskønnede urealistiske kropsidealer og med styrke og mod til at vise og stå ved hele sig. 

Læs min historie her…

michael peitersen signatur.png
mic_profil2.jpg